Minden amit tudnia kell

háza biztonsági rendszeréről

A ház biztonsági rendszere

Úgy gondolja, hogy egy ház biztonsági rendszere több százezer forintba kerül és még szakemberekre is szüksége van a telepítéshez? Valójában pont az ellenkezője az igazság. A professzionális és modern felszerelés jóval olcsóbb, kb. 60-70 ezer forint és nem csak a hívatlan vendégektől véd. Ezeket a biztonsági rendszereket egyszerűen saját maga is telepítheti. Termékeink egyszerűségének köszönhetően Ön játszva beszerelheti a készülékeket. Azok a biztonsági rendszerek, amelyeket ebben a kategóriában talál, univerzálisak. Biztonságot nyújt tolvajok, rablók és más hívatlan vendégek elől, de a tűztől és gáz szivárgástól és más veszélyektől is megvéd. Minden objektum más. Amennyiben a választáshoz segítséget szeretne kérni, forduljon hozzánk.

A ház biztonsági rendszere – a legjobb termékek

  • GSM riasztók – alapz biztonsági rendszere a háznak a hívatlan vendékektől véd. amelyet más célokra is használhat (gázszivárgás jelző, tűz jelző, stb.) Óriási előnye ezeknek a riasztóknak, hogy "párosítani" lehet az alábbi megoldásokkal.
  • IP kamerák – kényelmes kép és hang rögzítés. Az adatokat úgy küldi és menti, ahogyan Ön beállítja. A biztonsági IP kamerák képét távolról is figyelheti a mobiltelefonján vagy számítógépén. Természetesen rendelkezik mozgásérzékelés figyelmeztetővel és még sok mással.
  • Vadkamerák vagyonvédelemre – speciális eszközök, amelyek hónapokig készenéltben képesek lenni és mozgásérzékeléskor rögzítenek az adott helyen. Ugyan nem riasztja el a hívatlan vendégeket a tetteiktől, de rögzíti azokat. Amennyiben Ön szeretné tettenérni a hívatlan vendégét, rejtett kamera használata a legideálisabb.

GSM riasztók

A statisztikák könyörtelenek. Az eredmények azt mutatják, hogy a lopások és a betörések túlnyomó többsége elkerülhető lenne egy alapvető biztonsági eszköz, GSM-riasztó telepítésével. Ez a komplex termék kb. 60000 forintba kerül, ami elhanyagolható összeg egy konyhai berendezéshez képest. A GSM-riasztó egy egyszerű, de átfogó rendszer, amely egy központi egységből és érzékelőkből áll, amelyek az információkat küldik. A beállítások szerint ezek mozgásérzékelők (tolvajok és hívatlan vendégek ellen), de füst- vagy gázérzékelők is lehetnek. Az érzékelők a főegységgel kábelen keresztül vagy vezeték nélkül kommunikálhatnak .

Ha a riasztó WiFi funkcióval is el van látva, akkor távolról is vezérelni tudja majd okostelefonjával az alkalmazással. A demót az alábbi videóban láthatja:

Kép
IP kamerák

Biztonsági IP kamerák

Az IP kamerák fő előnye, hogy a videót valós időben, mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül nézheti. Ha csak egy kamerát használ, a legideálisabb az IP kamera rögzítéssel, amely micro SD-kártyára is rögzít. Ha több IP kamerát használ, javasoljuk, hogy használjon NVR-t (Network Video Recorder) a felvételek archiválásához, amelyek akár több TB-os merevlemezt is képes tárolni, és lehetővé teszi több IP kamera egyszerre történő rögzítését. [IP kamerák rögzítéssel]

A Wi-Fi IP kamerák a legnépszerűbbek az otthoni biztonságot tekintve - csatlakoznak az otthoni hálózathoz, amelyen keresztül küldik az adatokat. A WiFi IP kamerák komoly népszerűségre tettek szert, különösen azért, mert nem igényelnek bonyolult kábelozást. A legfejlettebb típus a PZT IP kamerák - ezek "vezérelhetők", beleértve a távoli mozgatást is. Természetesen az IP kamerák beltérben és kültéren is elhelyezhetők. Ezek a kamerák ellenállnak a kültéri körülményeknek és szívesen segítünk kiválasztásukban. A "feltűnő" kamerák esetében javasoljuk, hogy a vandalizmustól védett termékeket vásárolják meg.

A biztonsági rendszerek kombinálása egy vagy több IP kamerával nagyon bölcs választás.

Vadkamerák

A vadkamera az egyik legnépszerűbb vagyonvédelmi termék. Ezt az eszközt rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam jellemzi és nem feltűnő (természetesen felvétel készítésekor). A termék típusától függően számos kísérő funkciót is használhat, például olyan termékeket, mint például a lopásgátló szekrény vagy egy egyszerű napelem, így biztosítva a vadkamera folyamatos töltését. A vadkamera szerves része az infravörös megvilágítás, amely biztosítja az éjszakai látást. A vadkamera típusától függően az éjellátás akár több tíz méterig is működhet.

A vadkamera használatának leggyakoribb oka elsősorban vandalizmus vagy lopás üdülőkben vagy hétvégi házakban. Az elkövető gyakran ismerős személy a környékről. A vadkamera telepítésekor ez majd kiderül.

Vadkamera

Otthona biztonsága

Általában az otthon biztonsági rendszerét több kategóriába osztjuk. Védelem a vandalizmus ellen a otthona előtt, az otthon védelme a tolvajok ellen, vagy otthona felügyelete a távollétünk során. Ajánlatunkban mindezen helyzetekre megoldást talál, amelyet az alábbiakban részletesebben tárgyalunk.

Digitális ajtókukucskáló - ez egy praktikus eszköz, amely az ajtó előtti terület védelmére szolgál. A digitális ajtókukucskáló kívülről teljesen diszkrét és számos funkcióval, például felvétel indítással és azonnali értesítéssel mozgásérzékelés esetén funkcióval is rendelkezik.

DoorGuard

Riasztók - biztonsági rendszerek, amelyek fő egységgel és különböző külső érzékelőkkel vannak rendelkeznek. A rendszer érzékelés esetén azonnal riaszthatja Önt egy telefonhívással GSM riasztó esetén, vagy értesítést küldhet WiFi riasztó esetén. A lakás biztonsága nem lenne teljes, ha a riasztó nem rendelkezne hangos szirénával, ami nagyon gyorsan elriasztja a behatolót az elkezdett tevékenységétől.

Rejtett kamerák a lakásban - ha a képben kell lenned, mi történik a lakásodban a távolléted során, a rejtett kamera használata a legegyszerűbb megoldás. A rejtett kamera rögzítheti saját memóriájába, vagy IP kamerák esetén lehetőség nyílik valós idejű kép mobilról történő megtekintésére.

Lehallgatás - a lehallgatás használata elegendő ahhoz, hogy észlelje a lakásában a nem kívánt tevékenységeket. A lehallgató berendezés zajérzékeléssel is rendelkezhet, így betölthet riasztási funkciót is részben a nem kívánt látogatás esetén

A legkedveltebb rejtett kamerák lakásába

Háza, lakása vagy más objektum biztonsági rendszere - egyéb információk

A hatékony ház biztonsági rendszer manapság kifejezetten keresett. Ez hatékony megoldás a számunkra nagy jelentőséggel bíró terek és helyek biztonságának biztosítására. Másrészről, ez egy eléggé konkrét téma, amellyel egy hétköznapi ügyfélnek nincs sok tapasztalata és gyakran nem megfelelő és drága megoldást választ. Ezért áttekintettük a háza biztonságának leggyakoribb, modern (és a legjobb) biztosítási módjait is. Megemlítettük a legjobb terméktípusokat. Továbbá ne felejtsük el:

  •     Fontos, hogy az összes bejáratot (és nyílást) az objektumba biztosítsa.
  •     Ne feledkezzünk meg a garázsról, az ablakokról stb.
  •     A kevésbé biztonságos nyílásokhoz (általában ablakokhoz) önzáró fogantyúkat ajánlunk.

Korábbi rendszereknél a vezeték nélküli csatlakozás magasabb költséget jelentett. Ma ez másképp van. A modern technológia fejlődésének köszönhetően a vezeték nélküli csatlakoztatás lényegében az olcsóbb szenzoroknál is természetes dolog.

Érdekli a házi biztonsági rendszer? Lépjen kapcsolatba velünk!

Tanácsot adunk Önnek az optimális termékek kiválasztásához az Ön igényei szerint, szükség esetén professzionális telepítést és üzembe helyezést is biztosítunk

Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 5 éve a szakmában