A legalacsonyabb ár garanciája

Az összes termékünket a piac legalacsonyabb árán szeretnénk eladni a magas szintű szolgáltatásunk megőrzésével. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy ha megtalálja a konkurenciánal ugyanazt a terméket amit mi is kínálunkban drágábban hirdetünk, ugyanannyiért megveheti nálunk is azt a terméket, mint a konkurenciánál.

 

Hogyan érvényesítse a legalacsonyabb ár garanciát?

A megrendelés kitöltésénél elég a megjegyzések ablakba beírni, hogy "A LEGALACSONYABB ÁR GARANCIÁJA" + belinkelni azt az oldalt, ahol megtalálta ugyanazt a terméket olcsóbban.

 

A legolcsóbb ár garanciájának érvényesítésének feltételei

  • A vevőnek fel kell tüntetnie a konkurenciánál talált, olcsóbban hirdetett ugyanolyan termék linkjét a megrendelése megjegyzésében.
  • Ugyanolyan terméknek kell lennie.
  • Egy működő üzletből kell, hogy legyen a link, egyértelműen feltüntetett üzemeltetővel és általános feltételekkel (gyakoriak az olyan esetek, amikor az "üzletek" egyáltalán nem rendelkeznek az adott termékkel vagy a szállítási idő több mint 14 nap).
  • Több termék rendelése esetében ezt a garanciát csak egy termékre lehet érvényesíteni (1db-ra) - nem lehetséges alacsonyabb árat érvényesíteni minden egyes termékre külön, pl. minden egyes terméket más üzletben.
  • A link a konkurens üzletre a megrendelés megjegyzésében kell legyen vagy előzetesen e-mail vagy telefonos eléréssel tudatnia kell, esetleg a közvetlen a megrendelés után.
  • A konkurens üzletben raktáron kell legyen az adott termék.
  • Az értékesítő fentartja a legalacsonyabb ár garanciája megtagadását (amennyiben az a mi beszerzési árunk alatt van). Ebben az esetben az ügyfél tájékoztatva lesz a legalacsonyabb árral kapcsolatban, amelyet ajánlani tudunk és felkínáljuk annak elfogadását az ügyfélnek.
  • Ez a legalacsonyabb ár garancia csak a Magyar köztársaság területén működő üzletek esetében érvényes.

Hasonló cikkek

Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában