Digitális ajtókitekintő kamerával

A kamerás digitális ajtókukucskáló ​egyszerű és hatékony készülék az ajtó előtti tér megfigyelésére. A kamerás digitális ajtókukucskálók alap verziója fényképet / videófelvételt készít az ajtócsengő megnyomásánál. A kamerás digitális ajtókitekintők magasabb verziói mozgásérzékelővel, éjjellátással és más intelligens funkcióval rendelkeznek beleértve az okostelefonon való megfigyeléssel.

Ha nem tud választani, akkor tekintse meg a digitális ajtókitekintőkhöz és kaputelefonokhoz tartozó tanácsadó cikkünket. több információ

Miért szerezzünk be kamerás ajtókukucskálót?

A digitális kamerás ajtókitekintő ​olcsó és hatékony készülék, sok-sok felhasználási lehetőséggel. Pl. a következőkre képes:

  • segít a bejárat előtti rendetlenkedők leleplezésénél
  • megbízhatóan megörökíti az épületbe belépőket
  • akusztikus riasztó amennyiben a bejárat előtt hosszabb időt tölt egy idegen személy
  • a látogatók üzenetet hagyhatnak amennyiben Ön nem tartózkodik otthon
  • távolsági kommunikáció lehetősége az ajtó előtt álló személlyel okostelefonon keresztül
  • fényképes figyelmeztetés okostelefonra gyanús viselkedésről a bejárat előtt

Ajtókitekintő egyszerű telepítése fúrás nélkül

A kamerás digitális ajtókukucskálómindenki egyszerűen be tudja szerelni. A telepítés csak néhány percig tart, lyukfúrás szüksége nélkül. A digitális ajtókukucskáló beszereléséhez szükséges eszközök megtalálhatók a csomagban.

Digitális ajtókukucskáló vs. kaputelefon

A digitális ajtókitekintők és a vezeték nélküli kaputelefonok egyre keresettebb készülékek közé tartoznak. Addig amíg a digitális ajtókukucskáló elsősorban lakások bejátati ajtaján használhatók, addig a videós kaputelefonok főleg házakban és céges épületekben használhatók. Az előnyük az, hogy csengetésnél videófelvételt visznek át egy távoli kijelzőre, így Ön azonnal láthatja, hogy ki áll az ajtaja előtt, esetleg még az ajtót is kinyithatja neki.

Egyes digitális ajtókukucskálók felosztása

Különféle digitális ajtókitekintőt kínálunk a legegyszerűbbektől, amelyek csak az ajtó előtti tér kényelmes megfigyelésére szolgálnak az LCD kijelzőn a legmagasabb modellekig, amelyek GSM modullal ellátottak, és teljesértékű megfigyelőrendszerként szolgálnak.

1. Alap digitális ajtókukucskáló

Az alap modellek külső egysége kizárólag optikával rendelkezik, ennek az előnye, hogy szinte felismerhetetlenül hasonlít a klasszikus ajtókitekintőkre.

A diszkrét dizájn megtartása mellett ezek az ajtókitekintők nem lehetnek más funkciókkal felszerelve mint pl. a csengő, éjjellátás vagy mozgásérzékelő.

2. Az ajtókitekintők középső osztálya kamerával és csengővel

A középső osztály digitális ajtókitekintői ​éjjellátással és automatikus fényképkészítés funkcióval a csengő megnyomásánál.

A digitális ajtókitekintők középső osztálya az összes látogató megtekintésére alkalmas, mivel mindenki aki megnyomja a csengőt azonnal lefényképezésre kerül. Ezek az ajtókitekintők nem szolgálnak riasztóként.

3. Az ajtókitekintők magasabb osztálya kamerával és mozgásérzékelővel

A magasabb osztályú ajtókitekintők mozgásérzékelővel rendelkeznek, így megfigyelőként szolgálnak az Ön távolléte alatt. A hagyományos látogatók lefényképezésén kívül ezek az ajtókitekintők jobb fényképet készítenek, és a mozgásérzékelőnek köszönhetően azokat is lefényképezik akik nem nyomják meg a csengőt, de csak ott lézengenek az ajtó előtt. Ez a lehetőség segít a rendetlenkedők megfigyelésében.

4. Prémium kukucskálók kamerával és GSM modullal

Az ajtó kukucskálók legmagasabb osztálya kamerával, amely a teljesértékű riasztó funkcióját is betölti. A prémium kamerás ajtó kukucskáló tökéletesen bebiztosítja az Ön ajtaja előtti teret éjjel és nappal is. Az ajtó kukucskálóok legmagasabb osztáylába tartozó eszközök akár teljes értékű riasztóként is képesek működni.

A GSM modulnak köszönhetően az ajtókitekintő azonnal érzesíti Önt az okostelefonján, ha valami gyanús történik az ajtaja előtt. Az ajtókitekintők extern érzékelőkre mint pl. a mágneses ajtóérzékelő, PIR vagy más érzékelőkhöz csatlakoztathatók.

19 900 Ft
19900 150000 tól ig Ár Ft 0
150 000 Ft
9 tétel
Drótnélküli ajtókitekintő Secutek SKI-ID158

Drótnélküli ajtókitekintő Secutek SKI-ID158

Ajtó kukucskáló HD kamerával, WiFi csatlakozással, mozgásérzékeléssel, éjjellátással és akár 128GB-os micro SD memóriakártya támogatással.

Elérhető több mint 10db
Akár 49 950 Ft
ajánljuk
WiFi digitális ájtókitekintő Secutek STZ-DB005P

WiFi digitális ájtókitekintő Secutek STZ-DB005P

Látogatók nyilvántartása, beleértve a csengetőket és azokat akik elsétálnak az ajtó előtt, lehetőség az online megfigyelésre, mobiltelefonon keresztül...

Elérhető több mint 10db
49 950 Ft
Digitális WiFi ajtókitekintő Eques VEIU Pro

Digitális WiFi ajtókitekintő Eques VEIU Pro

A luxusos kialakítású digitális WiFi ajtókitekintő 180°-os látószöggel rendelkezik, továbbá 7 hüvelykes érintőképernyős LCD-kijelzővel, mozgásérzékelő...

Elérhető több mint 5db
149 950 Ft
Ingyenes házhozszállítás
Digitális ajtókitekintő SF-550 - 4,3", IR

Digitális ajtókitekintő SF-550 - 4,3", IR

Egyszerű digitális ajtókitekintő nem igényes felhasználók számára. Beépített csengővel és IR megvilágítással van felszerelve, külső egysége pedig 4,3“...

Elérhető több mint 10db
25 950 Ft
Digitális ajtókukucskáló TS-1603 - 4,3 LCD, IR, PIR

Digitális ajtókukucskáló TS-1603 - 4,3 LCD, IR, PIR

Digitális ajtókukucskáló, nagy, 4,3 -os LCD képernyővel, éjjellátással, PIR érzékelővel. Ez a digitális kukucskáló beépített csengővel is rendelkezik.

Elérhető több mint 10db
Akár 29 950 Ft
ajánljuk
Eques VEIU S31 digitális Wi-Fi ajtókukucskáló

Eques VEIU S31 digitális Wi-Fi ajtókukucskáló

A WiFi-kapcsolattal rendelkező digitális ajtókukucskáló lehetővé teszi a látogató vagy az ajtó előtti terület automatikus érzékelését a belső memóriáb...

Elérhető több mint 5db
129 950 Ft
Ingyenes házhozszállítás
WiFi-s ajtókitekintő Secutek SKI-ID158IP2MPW2

WiFi-s ajtókitekintő Secutek SKI-ID158IP2MPW2

Kukucskáló Full HD kamerával, 150°-os látószöggel, WiFi-hez való hozzáféréssel, mozgásérzékeléssel és akár 64 GB-os micro SD-kártya támogatással.

Elérhető több mint 10db
Akár 49 950 Ft
Digitális ajtókitekintő Secutek SSF-520A - 3,5" LCD

Digitális ajtókitekintő Secutek SSF-520A - 3,5" LCD

Egyszerű digitális ajtókitekintő igénytelen felhasználók számára, 3,5"-os LCD-kijelzővel.

Elérhető több mint 10db
19 950 Ft
WiFi ajtókitekintő Secutek SKI-DF2MP178

WiFi ajtókitekintő Secutek SKI-DF2MP178

Ajtókitekintő HD kamerával, WiFi csatlakozással, mozgásérzékeléssel, éjjellátással és 128 GB-os micro SD-kártya támogatásával.

Elérhető több mint 10db
49 950 Ft
ajánljuk

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Különleges funkció
tövábbi lehetőségek (3)
Éjjelátás
Kommunikáció módja
Felbontás
Energiaforrás
Kompatibilitás
Rögzítés módja
Felhasználható
Alkalmazás
A memóriakártya maximális kapacitása
32GB
32GB
0 0 tól ig
Látószög
166°
166°
0 0 tól ig
Gyártók

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában