Vezeték nélküli kamerák

A vezeték nélküli minikamera ​távosági képátvitelre használható, így lehetővé teszi a kiválasztott épület, helyiség megfigyelését valós időben. A kínálatunkban mindenféle vezeték nélküli kamerák találhatók.

A vezeték nélküli minikamera könnyen elrejthető és álcázható bármilyen épületbe. Szükség esetén az ön elvárásainak megfelelően elkészíthetjük a vezeték nélküli minikamerák álcázását. több információ

Vezeték nélküli minikamera felhasználása

A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott objektumok megfigyelését. Konkrét elvárások szerint olyan kamerát választhat, amely megfelel önnek. A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak. A biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is szolgálhat.

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamera,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároz főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmas. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell lennie a vevőkészüléknek, amely a vezeték nélküli kamera reális idejű képátvitelének megtekintését teszi lehetővé, vagy egy videófelvevő készülék, amely a sugárzott képet későbbi megtekintéshez rögzíti. 

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlkozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. Modem segítségével a képátvitel internetre kerül s bárhonnan megtekinthető.

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

 

WiFi minikamerák

A kém WiFi kamerák korlátlan távolságra képesek az interneten keresztül valós idejű felvételeket közvetíteni. Ezután megtekinthetjük a felvételeket a mobiltelefonon található kém WiFi kamerához tartozó telefonos alkalmazáson keresztül, vagy egy speciális programon keresztül, amely a számítógépre van telepítve. Jelenleg a WiFi kmerák a kém kamerák legnépszerűbb változatai. A WiFi kamerák előnye, hogy nem kell kábel használatával csatlakozni a modemhez. A kamera egyszerűen csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távolsági megfigyeléshez alkalmasak. Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából követhető videóbeszélgetés segítségével.  

A 3G kamera vásárlása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a mobiltelefonja és a hálózati szolgáltatója támogatja a 3G videóbeszélgetéseket. A távolsági megfigyelés praktikus kiegészítője a 3G szerver, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kamerát csatlakoztassunk hozzá és mobiltelefonon megtekinthetjük.

Milyen hosszan műdodik a vezeték nélküli minikamera?

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátor így az áramkörhöz szükséges csatlakoztatni őket. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz catlakoztatható. A külső akkumulátor több mint 30 órás működést biztosít a rejtett vezetékes kamerának.

Méretre szabott vezetékes nélküli minikamera álcázás

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az álcázó szolgálatunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák.  

A hagyományos rejtett kamerák, már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyba álcázza, a profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni.

 

50 000 Ft
50000 130000 tól ig Ár Ft 0
130 000 Ft
4 tétel
IP kamerás modul Lawmate PV-DY20i

IP kamerás modul Lawmate PV-DY20i

A PV-DY20i kamerás modul egy professzionális termék, amely alkalmas külömböző tárgyakba való beépítésre. Egyszerű vezérlés, stabil telefonos alkalmazá...

Elérhető 1-2 db
129 950 Ft
Ingyenes házhozszállítás
ajánljuk
HD WiFi kamerás modul Secutek SAH-M008

HD WiFi kamerás modul Secutek SAH-M008

HD kamerás modul WiFi-n keresztüli távvezérléssel, alkalmas az elektromos készülékekbe való beszerelésre vagy más tárgyakba.

Elérhető 3-5 db
69 950 Ft
Ingyenes házhozszállítás
WiFi IP pinhole kamera SLG-LMCM36SL200

WiFi IP pinhole kamera SLG-LMCM36SL200

Kicsi, teljesen fekete Wifi IP kamera, nagyon könnyű, kiváló minőségű mozgásérzékelővel rendelkezik, 64 GB-os microSD kártyás támogatással és NVR fel...

Átmenetileg nem elérhető
59 950 Ft
Úton a beszállítótól
Nem feltűnő WiFi IP mini kamera SLG-LMBM36SL200

Nem feltűnő WiFi IP mini kamera SLG-LMBM36SL200

Kicsi nem feltűnő Wifi IP kamera microSD kártya támogatással akár 64 GB-ig, nagyon könnyű, kiváló minőségű felvételeket készít, és csatlakoztatható eg...

Úton (3 hétig)
50 000 Ft

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Különleges funkció
tövábbi lehetőségek (1)
Kommunikáció módja
Használati mód
Energiaforrás
Rögzítés módja
Alkalmazás
Gyártók

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában