Minikamerák felvétel rögzítésével

Rejtett kamerák rögzítővel​, amelyek önállóan működnek vevőkészülékvagy DVR szüksége nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy memóriakártyára raktározódik. A rögzítös rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.

A kínálatunkban hordozható rejtett kamerákat - pl. szemüvegbe rejtett kamerákat, karórákba rejtett kamerákat vagy  kamerás tollakat találhat. Továbbá lakásokba és irodába helyezhető rögzített kamerákat pl. vekkeres kamerákat, kém vállfákat és PC kiegészítőket. több információ

Rejtett rögzítéses minikamera felhasználása

A rögzítős minikamera, avagy mini DV kamera önálló egységként működhet a titkos felvétel rögzítésénél. A mikrokamera saját elemmel (akkumulátorral) és belső memóriával rendelkezik. A mini DV kamera tehát olyan helyeken vagy helyzetekben is használható, ahol ez hagyományos módon nem lenne lehetséges. 

A rögzítős minikamera felvétel hozzávetőleges hossza

A karórákban, szemüvegekben, kulcstartókban vagy tollakban rejtett hordozható minikamerák 40 - 140 perces elemkapacitással rendelkeznek. Hosszabb felvétel rögzítéséhez külső DVR-el ellátott mikrokamerát érdemes választani, amelyből a mikrokamera tápellátása történik. A külső DVR-el ellátott mikrokamerák több mint 300 percet képesek rögzíteni.

Rögzítős rejtett kamerák

A rögzítős álcázott kamerák egy sor felhasználási lehetőséget kínálnak és különféle kialakításban kaphatók. A rejtett kamerák karórákban, szemüvegekben, órákban, irodai dekorációkban találhatók. Amennyiben a hagyományos rejtett kameráink nem felelnek meg az ön elvárásainak, vegye fel velül a kapcsolatot és méretre szabott kamerát készítünk önnek.

Kedvelt rejtett kamerák felvétel rögzítésével

A nagyon kedvelt rejtett kamerák közé tartozik a tollba rejtett kamera, vagy a kamerás karóra. Ez főleg annak köszönhető, hogy mindennapi használati tárgyakról van szó, így mindig magunknál tarthatjuk őket és szükség esetén elkészíthetjük a felvételt.

Amennyiben irodába szeretne elhelyezni rejtett kamerát, nagyon kedvelt a kamerás ébresztőó, amely kedvező árban kapható, és számos funkcióval rengelkezik.

 

 

Nem található megfelelő termék.



Termékek

Termékkategória

Szűrők

Közkedveltek

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában