Mozgásérzékelős kémkamera

mozgásérzékelős minikamera egy remek berendezés az irodák vagy lakások hosszútávú megfigyelésére. A mozgásérzékelős kamerák könnyedén képesek lebuktatni a tolvajokat vagy más, nem kívánt cselekményt. több információ

Mozgásérzékelős minikamerák és azok felhasználása

mozgásérzékelős minikamerák főként helységek megfigyelésére szolgálnak az Ön távolléte alatt. Annak köszönhetően, hogy a berendezés csak mozgáskor készítt rejtett felvételt a minikamera üzemideje sokkal hosszabb, és a tárhely is csak a legfontosabb, legszükségesebb adatokkal telik fel.

Képernyős mozgásérzékelés vs mozgásérzékelő

A kínálatunkban megtalálhat képernyős mozgásérzékelő kémkamerákat is, amelyek szoftveresen érzékelik, ha a képernyő pixeljei mozognak. Ez azt jelenti, hogy a kamera állandóan aktív, és amint mozgást érzékel elindítja a felvétel készítését. Ezt a funkciót szoftveres, vagy képernyős mozgásérzékelősnek hívják. Szükséges figyelembe venni, hogy ez a fajta mozgásérzékelés nem spórol az enegriafogyasztással, és a hosszú távú megfigyeléshez szükséges tápegységre csatlakoztatni.

Abban az esetben, ha szeretné, hogy a rejtett minikamera nagyon sokáig képes legyen figyelni egy területet a saját eleméről, akkor szükséges olyan rejtett kamerát választani, amely PIR mozgásérzékelővel van ellátva. A PIR mozgásérzékelős kémkamera alíg fogyaszt energiát amikor nem érzékel mozgást. Amint a mozgásérzékelő mozgást érzékel, a berendezés bekapcsol és elkezdi a felvétel készítését. Ez a megoldás akár 100x is energiahatékonyabb lehet a képernyős mozgásérzékelővel szemben.

A leghosszabb mozgásérzékelős üzemidővel a Secutron UltraLife termék, amely képes elérni akár a 60 napos üzemidőt is!

29 950 Ft
29950 29950 tól ig Ár Ft 0
29 950 Ft
1 tétel
Minidiktafon forgatható FullHD kamerával UC-30

Minidiktafon forgatható FullHD kamerával UC-30

Nem feltűnő diktafon FullHD 1080p kamerával, övcsipesszel. A kamera 180 °-ban tud forogni. Észlelheti a mozgást, éjszakai fénye van, és felvételeken r...

Elérhető több mint 10db
29 950 Ft

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Gyártók

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában