BugHunter BDA-4 ultrahangos hangrögzítő zavaró készülék

Ingyenes házhozszállítás
ajánljuk
BugHunter BDA-4 ultrahangos hangrögzítő zavaró készülék

A modern hangszórókhoz hasonló diszkrét ultrahangos hangrögzítő zavaró.    több

Ár a 1 db értékben: 545 950 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 429 882 Ft
Ingyenes házhozszállítás
Elérhető 1-2 db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: Secutek Secutek
A termék kódja: OT101
Jótállás: Nincs
Leírás

BugHunter BDA-4 ultrahangos hangrögzítő zavaró készülék

A BugHunter BDA-4 ultrahangos hangrögzítő zavaró egy diszkrét eszköz, amely a megbeszélések során történő hangrögzítés blokkolására szolgál. Ez egy nagyon csendes zavaró, amely kialakítását tekintve egy modern hangszóróra hasonlít. 8 ultrahangos jeladóval van felszerelve, amelyeknek köszönhetően képes elnyomni minden lehallgató eszközt (mikrofonok, beleértve a lézereseket, diktafonok, beleértve a professzionálisakat, okostelefonok stb.). A hatótávolság növelése érdekében a zavaró hangszórón keresztül hallható interferenciára kapcsolható. 

A BDA-4 nagyon erős ultrahangjelet (legalább 125 dB) generál, amely egy speciálisan kifejlesztett algoritmus szerint terjed, és zavarja a mikrofonokat a készüléktől 1-7 m távolságban. A készülék 110/220V-os hálózatról táplálható, ami maximális zavarási teljesítményt biztosít.

Fő tulajdonságok:

 • Hagyományos hangszóró diszkrét megjelenése
 • Ultrahang és fehér zaj egyedülálló kombinációja
 • 8 ultrahangos jeladó
 • Hallható (akusztikus) interferencia opció a megnövelt hatótávolsághoz, állítható hangerővel
 • Hatótávolság akár 7 méter
 • Fogyasztás 0,7A
 • Méretek 180 х 165 х 110 mm
 • Súly 2kg

A zavaró készülék kétféle zavarást kombinál: ultrahangot (20 kHz feletti frekvenciatartomány) és az emberi beszédhez hasonló akusztikus hangot (18-19 kHz frekvenciatartomány). A két jel keveredik egymással, és erős interferenciát okoz a készüléktől akár 40-60 cm távolságból.
Az emberi beszédhez hasonló interferencia vagy "fehér zaj" a beszélgetés felvételét homályos hangokká változtatja. Egy rögzített beszélgetés helyreállítása vagy tisztítása fizikailag lehetetlen, még professzionális berendezésekkel is. A fehér zaj hallható az emberi fül számára, de cserébe 100%-os biztosítékot kap arra, hogy a beszélgetés bizalmas.                                                                               

A készülék hátoldalán található egy szabályozó az akusztikus interferencia hangerejének beállítására. Az akusztikus interferencia egyszerűen kikapcsolható a gomb minimálisra fordításával, és a készülék ekkor csak ultrahangos jelet fog generálni.

Könnyen használható ultrahangos zavaró

A zavaró nagyon könnyen használható. Csak csatlakoztassa a tápegységhez, és kapcsolja be az ultrahangos zavarót. A hátoldalon lévő kapcsolót megfordítva egy további üzemmódot is aktiválhatunk, amely növeli a zavarás hatékonyságát, de már hallható. Az ultrahangos jeladók irányítottak, ezért abba az irányba kell irányítani őket, ahová a felvevő készüléket feltehetőleg elhelyezik. 

Minden irányú interferencia esetén a Sphere-91 professzionális zavaró készülék jó választás.

Figyelmeztetés:                                                                                                                                                                       Az ultrahangos zavaró 125 dB zajt kelt a készüléktől 1 m távolságban. Soha ne működtesse a zavaró készüléket más fülének közelében. Bár az ultrahang nem hallható, fennáll a halláskárosodás veszélye.

A csomag tartalma:

 • BugHunter BDA-4 ultrahangos hangrögzítő zavaró készülék
 • 12V táp adapter
 • Használati útmutató

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában