Diktafon órában WR-50A

Diktafon órában WR-50A

Diszkrét hangrögzítő beépített MP3-lejátszóval és bluetooth-tal a vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásához.    több

Ár a 1 db értékben: 19 950 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 15 709 Ft
Elérhető 1-2 db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: HNSAT HNSAT
A termék kódja: REC94
Jótállás: 24 hónap
/diktafon-oraban-wr-50a-e126977.htm
Leírás

Diktafon órában WR-50A

A megadott idő az a maximális működési idő, amikor a legalacsonyabb felvételi minőség van kiválasztva.
A jobb felvételi minőség lerövidítheti az élettartamot.

A WR-50A órában található diktafont nemcsak környezete diszkrét rögzítéséhez használhatja, hanem MP3-zeneszámok lejátszásához is bluetooth-on keresztül csatlakoztatott vagy közvetlenül a diktafon kimenetéhez csatlakoztatott fejhallgatón keresztül. A diktafon nagyon jó minőségű hangrögzítéssel és hangérzékeléssel rendelkezik. Az óra természetesen teljesen működőképes, és a fejhallgató vezeték nélküli csatlakoztatásának köszönhetően ideális partner lesz különféle sportok során.

Főbb tulajdonságok:

 • beépített memória kapacitása 8 GB
 • možnost pořídit až 583 hodin záznamu při 32kbps, nebo 6 hodin při 1536kbps Lehetőség akár 583 óra felvétel rögzítésére 32 kbps sebességgel, vagy 6 óra 1536 kbps sebességgel
 • hangérzékelés állítható indító szinttel
 • felvétel lehetősége a legmagasabb PCM minőségben (1536 kbps)
 • felvétel időzítő
 • MP3-lejátszóként való használat lehetősége fejhallgatón keresztül (Bluetooth-on keresztül vagy 3,5 mm-es csatlakozóval a diktafonhoz kapott redukción keresztül)
 • színes TFT kijelző

Ez a teljesen diszkrét diktafon kifejezetten olyan helyzetekben történő rögzítésre készült, ahol nem lehetséges hagyományos hangrögzítő készülék használata. Annak köszönhetően, hogy a készülék hangérzékelő funkcióval van felszerelve, ez nagyon megkönnyíti a felvételek későbbi lejátszását és elemzését.

Az akkumulátor üzemideje legfeljebb 18 óra, függetlenül attól, hogy a felvétel folyamatban van-e (zaj van), vagy nem (csend van). A belső 8 GB-os memóriára akár 583 órányi felvétel tárolható alapvető MP3 minőségben.

Következő funkciók és tulajdonságok:

 • opcionális jelszóbiztonság a számítógéphez való csatlakozáshoz
 • OTG támogatás a telefonhoz való közvetlen csatlakozáshoz
 • az akkumulátor üzemideje akár 18 óra felvétel esetén (MP3 minőség használata esetén, 32 kbps)
 • 28 nyelv közül való választás
 • súly 25g

Egyszerű vezérlés

Intuitív vezérlés a készülék oldalán található gombok segítségével. A bekapcsolás után válassza a főmenüben a három lehetőség egyikét: Diktafon, MP3-lejátszó, Beállítások. A megfelelő menübe való belépés után ezután más műveleteket is elvégezhet. Diktafon üzemmódban akár egyetlen gombnyomással elindíthatjuk a felvételt. Tehát teljesen diszkrét és nem feltűnő.

Könnyű munka a fájlokkal számítógépen

A mellékelt USB-kábel segítségével a WR-50A órában található diktafon csatlakoztatható számítógéphez, ahol cserélhető lemezként jelenik meg, majd a megszokott módon dolgozhatunk a rögzített fájlokkal, azaz lejátszhatjuk, másolhatjuk, törölhetjük és mozgathatjuk őkket.. Hasonlóképpen, MP3 fájlokat is átvihetünk a diktafon memóriájába későbbi lejátszás céljából. Számítógéphez való csatlakozás esetén a diktafon egyidejűleg automatikusan elkezd töltődni. A kapcsolat jelszóval védhető, így megakadályozhatja a fájlaival való visszaélést.

Az OTG szabványnak köszönhetően közvetlenül csatlakoztathatja olyan telefonhoz is, amely szintén támogatja az OTG-t.

Kiterjedt lehetőségek felvételek és MP3-zeneszámok lehallgatására.

A Bluetooth funkciónak köszönhetően a diktafont nemcsak bármilyen fejhallgatóval, hanem autója hangkészletével is párosíthatja, majd nemcsak a tárolt MP3-zeneszámokat, hanem a rögzített felvételeket is meghallgathatja.

Ha nem biztos az aktuális dátum és idő beállításában a használati útmutató szerint, vagy nem akarja időt pazarolni a beállításokkal, javasoljuk, hogy vásárolja meg az Aktuális dátum és idő beállítás szolgáltatást.

A csomag tartalma:

 • Diktafon órában WR-50A
 • Angol nyelvű használati útmutató (A magyar nyelvű használati útmutató letölthető a "Csatolt fájlok" fül alatt)
 • Vezetékes fejhallgató
 • USB tápkábel - mikro USB
 • Mikro USB redukció - 3,5 mm-es jack (Female) - vezetékes fejhallgatóhoz
/product-action/increment-product-view-count?productId=126977

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 5 éve a szakmában