Gyermek szivárvány hintaszék

Gyermek szivárvány hintaszék

Fából készült hinta, amely támogatja gyermeke megfelelő motoros fejlődését. Használható hintaként, menedékként, székként vagy mászókaként.    több

Ár a 1 db értékben: 24 950 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 19 646 Ft
Elérhető több mint 10db
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: WD03
Jótállás: 24 hónap
Leírás

Gyermek szivárvány hintaszék

Érdeklődő gyermeke van, és sokoldalúan használható játékot keres? Ez a fa hinta 1 éves kortól alkalmas gyermekek számára, és a Montesori elvek szerint készült. Serkenti gyermeke aktív mozgásfejlődését, javítja az egyensúlyt, erősíti az izmokat és többféle felhasználási lehetőséget kínál.

  • Hinta - a kisgyermekek hintázhatnak benne, míg a nagyobbak a stabilitást tesztelhetik. Egyszerre két különböző korú gyermek hintázhat. A felső fogantyú akadályt képez a hinta felborulása ellen. Az idősebb gyermekek állva hintázhatnak, és játék közben erősíthetik a gerinc körüli fontos izmokat. Babaágyként is szolgálhat.
  • Zsámoly – a szék mindig kéznél van bármilyen tevékenység közben. 100 kg-os teherbírásának köszönhetően felnőtt személy szállítására is alkalmas.
  • Pult / menedék - oldalra fordulva egy pultot hoz létre, amely mögött gyermeke boltot nyithat és árulhat, vagy gyermekszínházi előadások színpadaként is szolgál. Ebben a helyzetben játék közben búvóhellyé is válhat. A gyerekek fantáziájának nincsenek határai.
  • Mászókeret - ha lehelyezi a hintát a fogantyúval, nagyszerű mászókát készít, amelyből a gyerekek hidat vagy házat/búvóhelyet készíthetnek.

A fogantyúknak köszönhetően a kisebb gyerekek is az oldalukon maradhatnak. A felső fogantyú formája lengésvédőt képez, és megakadályozza, hogy felboruljon vagy leessen a hintáról. A hinta úgy készült, hogy a szülők is részt vehessenek a játékban a gyerekekkel. A hinta színei kopásállóak, könnyen tisztíthatók, nedves ruhával törölhetők.

Tulajdonságok:

  • Többcélú - hinta, menedék, szék vagy mászóka
  • A Montessori-tanulás elvei szerint készült - segíts nekem, hogy magam csináljam meg
  • Lekerekített élek
  • Anyag: nyír rétegelt lemez
  • Méretek kb.75 × 44 × 39cm
  • Gyermekek számára 1 éves kortól alkalmas
  • Maximális terhelés 100 kg
  • Csak otthoni használatra

Minden Montessori játék csodálatos abban, hogy a gyerekek természetes módon, játékon keresztül nevelnek, segítik tudásuk és készségeik, spontán kreativitásuk, önállóságuk, finom- és nagymotorikus készségeik fejlesztését. A gyerek mindent megérinthet, felfedezhet, tesztelhet, hogyan működik, nem csak mozgásszervi rendszerét, érzékszerveit vonja be a játékba, hanem az elméjét is. A játék segítségével természetesen fejlesztheti gyermeke képességeit, fejlesztheti képességeit.

Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok megfelelően meg vannak-e húzva, és rendszeresen húzza meg őket. A hintát csak a padlón használja, és mindig felnőtt felügyelete mellett.

A csomag tartalma: 

  • Gyermek szivárványhinta (a csomag méretei: 88x48x8cm, súlya kb. 7kg)
  • Csavarok és imbuszkulcs
Megjegyzés: 
A hintát szétszerelve szállítjuk, az összeszereléshez szükséges tartozékokkal együtt.
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Dětská duhová houpací židle
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na Detská montessori hojdačka 5v1 - Dúhová
Montessori 5in1 Schaukel - Regenbogen

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában