GPS nyomkövetők kutyáknak és más háziállatoknak

Az állatokra való GPS lokátorok általában nyakörvön vannak elhelyezve. A legfontosabb tulajdonságai a kis méret és a könnyű súly, hogy az Ön kiskedvence ne legyen semilyen módon korlátozva. 

A GPS lokátor nem csak a háziállata aktuális helyzetét képes kimutatni, hanem annak teljes mozgását is feljegyzi. több információ

Miért érdemes beszerezni egy GPS nyakörvet a kutyának?

A nyomkövető nyakörv főként olyan gazdáknak hasznos, akiknek háziállata előszeretettel elkóborol. A GPS-es nyakörv lehetővé teszi az Ön kutyájának, macskájának vagy más háziállatának aktuális helyzetének bemérését. Az aktuális helyzet bemérésén kívül lehetséges a kiskedvenc teljes mozgásának feljegyzése is.

Hogyan nézzük meg a kutyáknak való GPS felvett adatait?

A GPS adatokat két módon szerezhetjük meg. Az első lehetőség SMS-ek álltal, amelyet a kutyáknak való GPS nyomkövető SMS parancsra küld el, vagy automatikusan, ha a kutya elhagyta az előre beállított területet.

A második lehetőség az az interneten keresztüli megfigyelés telefonos alkallmatáson vagy egy weboldalon keresztül, ahol megnézhetjük háziállatunk aktuális helyzetét vagy megtett utvonalának feljegyzését.

Mennyibe kerül a háziállatokra való GPS nyomkövető készülékek fenntartása?

A teljes értékű használathoz szükséges a GPS-be egy SIM kártyát elhelyezni internetes tarifával. Körülbelül 300 Forintos internet csomag elegendő a nyomkövető 1 hónapos működéséhez. További költség lehet a webszerver működtetése, ahol online meg tudjuk nézni az állat aktuális helyzetét, vagy megtett útvonalát. A webszerver fenntartása a választott GPS nyomkövető berendezéstől függően lehet 6 000 - 12 000 Forint évente.

19 900 Ft
19900 25000 tól ig Ár Ft 0
25 000 Ft
2 tétel
Pántos tok a Teltonika TMT250 GPS lokátorhoz

Pántos tok a Teltonika TMT250 GPS lokátorhoz

Műanyag tok pánttal a Teltonika TMT250 hordozható GPS helymeghatározóhoz.

Elérhető több mint 5db
19 990 Ft
GPS nyomkövető nyakörv kisállatoknak Secutek SWX-D79

GPS nyomkövető nyakörv kisállatoknak Secutek SWX-D79

GPS nyomkövető nyakörv kisállatok számára online követéssel, mozgási előzményekkel, kiváló áron. A GPS nyomkövető vízálló, rendkívül könnyű, így egyál...

Elérhető több mint 5db
24 950 Ft

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kommunikáció módja
Energiaforrás
Gyártók

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában