Professzionális digitális USB hangrögzítő DVR-828 (8GB)

Professzionális digitális USB hangrögzítő DVR-828 (8GB)

A DVR-828 egy elegáns megjelenésű professzionális hangrögzítő hangfelismeréssel és integrált MP3-lejátszóval, háttérvilágítással és telefonhívások rögzítésének lehetőségével.    több

Ár a 1 db értékben: 22 950 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 18 071 Ft
Elérhető több mint 10db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: HNSAT HNSAT
A termék kódja: REC101
Jótállás: 24 hónap
Leírás

Professzionális digitális USB hangrögzítő DVR-828 (8GB)

A DVR-828 professzionális USB-s digitális hangrögzítő készüléket a magas rögzítési minőség és a funkciók jellemzik. Nemcsak 1536 kB/s sebességgel rögzíti a hangot, hanem az opcionális adapterhez csatlakoztatva telefonhívások rögzítésére is képes. Tulajdonságai miatt nem csak munkához vagy személyes hangfelvételekhez, hanem MP3-dalok lejátszásához is kiváló választás lehet fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztül. 

FŐ JELLEMZŐK:

  • A beépített memória kapacitása 8 GB, amely a kiválasztott üzemmódtól függően akár 583 órányi felvételt is képes tárolni.
  • Akkumulátorral felszerelt, amely egyetlen feltöltéssel akár 36 órás üzemidőt biztosít.
  • Egyszerű használat - felvétel vagy lejátszás indítása egyetlen gombnyomással
  • Választható felvételi minőség
  • MP3 lejátszó funkció
  • Hangfelismerő felvétel állítható érzékenységgel

Használja ezt a DVR-828 professzionális digitális hangfelvevő hangfelismerővel próbákhoz, üzleti megbeszélésekhez vagy élete fontos pillanatainak rögzítéséhez, állítható mikrofonérzékenysége és könnyű kezelhetősége pedig számos helyzetben alkalmas felvételek készítésére. 
A telefonhívások rögzítéséhez telefonvonalat csatlakoztathat a diktafonhoz egy adapter segítségével (nem tartozék). Egy külső mikrofon is csatlakoztatható hozzá, hogy például egy másik szobában zajló eseményeket rögzíthessen. 

EGYÉB FUNKCIÓK ÉS JELLEMZŐK:

  • színes kijelző
  • nagyon érzékeny mikrofon
  • Hangvezérelt VOS
  • lehetőség a felvétel lejátszására közvetlenül a felvevőből
  • állítható felvételi minőség: 32kbps / 64kbps / 128kbps / 512kbps / 1024Kbps / 1536kbps
  • felvételi idő minőség szerint a legalacsonyabbtól a legmagasabb minőségig: 583h / 291h / 145h / 36h / 18h / 12h
  • a készülék méretei 98 x 26 x 12 mm
  • súly: 57g

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

A kezelés intuitív és egyszerű. A diktafon színes kijelzővel rendelkezik, amelyen könnyen válthat a felvételek vagy a zeneszámok között, mivel MP3-lejátszóként is használható. Minden fontosat közvetlenül fejhallgatón keresztül is meghallgathat, ha nincs kéznél számítógép vagy laptop.

A FELVEVŐ VEZÉRLÉSE ÉS KEZELÉSE USB-N KERESZTÜL

A beépített visszahúzható USB-csatlakozónak köszönhetően a DVR-828 professzionális digitális hangrögzítő bármikor csatlakoztatható a számítógéphez, ahol cserélhető lemezként betöltődik, és a rögzített fájlokkal a megszokott módon lehet dolgozni, azaz lejátszani, másolni, törölni vagy áthelyezni. Hasonlóképpen, MP3 fájlokat is átvihetünk a felvevő memóriájába a későbbi lejátszáshoz. A diktafon a PC-hez csatlakoztatva automatikusan elkezd töltődni, a töltési idő kb. 2-3 óra, és a diktafon áramellátás közben tovább használható, pl. a környezet rögzítése a csatlakoztatott PC töltése közben. 

DIKTAFON BIZTONSÁG

A DVR-828 professzionális USB-s digitális hangrögzítő rendelkezik az illetéktelen használat vagy a véletlen indítás elleni védelem funkciójával. A diktafon memóriájához való hozzáférés jelszóval biztosítható, a gombzár pedig megakadályozza a véletlen bekapcsolást adás közben.

FELVÉTEL A TELEFONRÓL

A DVR-828 vezetékes telefonról indított hívások rögzítésére is alkalmas. Ehhez a diktafonhoz audioadaptert és telefonkábelt kell csatlakoztatni (az adapter, az audiokábel és a telefonkábel nem tartozék).

Ha nem biztos az aktuális dátum és idő beállításában a kézikönyvben, vagy ha nem akar időt szánni a beállításra, javasoljuk, hogy vásárolja meg az Aktuális dátum és idő beállítása szolgáltatást.

A CSOMAGOLÁS TARTALMA:

  • Professzionális digitális USB hangrögzítő DVR-828 (8GB)
  • Fejhallgató
  • Felhasználói kézikönyv

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában