RAKSA intelligens detektor

Ingyenes házhozszállítás
RAKSA intelligens detektor

Rendkívül érzékeny jelkereső a vezeték nélküli jelek keresésére, amely alkalmas egyszeri használatra vagy hosszútávú védelemre is.    több

Ár a 1 db értékben: 295 500 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 232 677 Ft
Ingyenes házhozszállítás
Elérhető 1-2 db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: TS Market TS Market
A termék kódja: OT10
Jótállás: 24 hónap
Leírás

RAKSA intelligens detektor

A RAKSA detektor az egyik legjobb a piacon, amelyet még a teljesen laikus felhasználók is gond nélkül képesek kezelni. RAKSA képes megtalálni bármilyen vezeték nélküli poloskát, vezeték nélküli kamerát, nyomkövető berendezést és telefonon keresztüli lehallgatást is.

Funkciói:

  • 50-től 3300MHz frekvenciákat képes keresni
  • Poloska detektor, GPS nyomkövető kereső, telefonos lehallgatást és kamerákat is érzékel
  • Egyszerű kezelés, amelyet még a teljesen laikus felhasználó is képes kezelni
  • Egyszeri használatra és hosszútávú védelemre is alkalmas
  • Fejlett lehallgató készülékeket is leleplez
  • Automatikusan akalmazkodik a környezethez, amelyben használják
  • Apró méretek
  • Az átlagos jeleken kívül képes a nehezebben érzékelhetőeket is érzékelni, mint például WiFi, Wi-MAX, DECT, Bluetooth vagy 3G

A RAKSA fő előnye, hogy hosszútávú védelemként feljegyzi a környezetében található jeleket, majd értesíti Önt, ha bármilyen más jeladó felbukkan. Amint a RAKSA detektor új jelet érzékel, hangjelzést ad ki, majd a képernyőn megjeleníti a jel típusát és annak erősségét. A jelkereső az összes érzékelt változást tárolja, amelyet Ön bármikor visszatekinthet.

A RAKSA detektor tökéletesen lehallgatás elleni védelem esetében. A detektor funkciói: lehallgató készülékek keresése, kamerák keresése, nyomkövető berendezések keresése, telefonos lehallgatás érzékelése.


GUARD (hosszútávú védelem)Jelkereső GUARD funkció

A GUARD üzemmód indításakor a detektor beméri az összes jelet a környezetében, amelyekhez alkalmazkodik. Ezután a RAKSA képernyőjén egy "NORMAL" felirat jelenik meg. Amint a detektor bármilyen változást érzékel a rádióhullámokban, a képernyőn megjelenik a "DANGER" felirat és a berendezés sípol egyet. A képernyőn megjelenik az újonnan megjelent rádiójel típusa és a jel erőssége. Ezután egy kattintással átkapcsolhatja a berendezést "SEARCH" módba, és megkeresheti a jel forrását.

Jelkereső GUARD funkció

A GUARD üzemmód alkalmas fejlett lehallgató készülékekek keresésére, amelyek egész nap passzívan lehallgatnak, majd naponta egyszer (általában éjszaka) továbbítják a felvételt. Annak köszönhetően, hogy a RAKSA eltárolja az összes jel változást, Ön egyből tundi fogja a lehallgató készülék jelerősségét, ami alapján meghatározhatja annak elhelyezését.

 


SWEEP (az összes rádiójel érzékelése)Különböző rádiójelek érzékelése

A SWEEP mód az összes érzékelt jel megjelenítésére szolgál, amely a RAKSA jelkereső környékén található. A frekvenciákon kívül megjelenik az összes jel erőssége is. A SWEEP módnak köszönhetően Ön tisztában lesz a környezetében található összes rádiójelről. Ha Önt érdekli egy bizonyos rádiójel, akkor elég a jel kiválasztása után a "SEARCH" gombra kattintani, és képes lesz megtalálni a jelet kibocsájtó berendezést.


SEARCH (keresés)RAKSA detektor

Ez az üzemmód a jelek forrásának megkeresésére szolgál. Annak köszönhetően, hogy ebben az üzemmódban megjelenik a jel erőssége számbelileg és grafikusan is, nagyon könnyedén megtudhatja mikor közeledik a jelet kibocsájtó berendezéshez.


A csomag tartalma:

  • RAKSA intelligens detektor
  • töltő adapter

 

Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Inteligentní detektor RAKSA
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na Inteligentný detektor RAKSA
Intelligenter Detektor RAKSA

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában