RAKSA intelligens detektor

Ingyenes házhozszállítás
RAKSA intelligens detektor

Rendkívül érzékeny jelkereső a vezeték nélküli jelek keresésére, amely alkalmas egyszeri használatra vagy hosszútávú védelemre is.    több

Ár a 1 db értékben: 295 500 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 232 677 Ft
Ingyenes házhozszállítás Ajándék
Elérhető 3-5 db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: TS Market TS Market
A termék kódja: OT10
Jótállás: 24 hónap
Leírás

RAKSA intelligens detektor

A RAKSA detektor az egyik legjobb a piacon, amelyet még a teljesen laikus felhasználók is gond nélkül képesek kezelni. RAKSA képes megtalálni bármilyen vezeték nélküli poloskát, vezeték nélküli kamerát, nyomkövető berendezést és telefonon keresztüli lehallgatást is.

Funkciói:

  • 50-től 3300MHz frekvenciákat képes keresni
  • Poloska detektor, GPS nyomkövető kereső, telefonos lehallgatást és kamerákat is érzékel
  • Egyszerű kezelés, amelyet még a teljesen laikus felhasználó is képes kezelni
  • Egyszeri használatra és hosszútávú védelemre is alkalmas
  • Fejlett lehallgató készülékeket is leleplez
  • Automatikusan akalmazkodik a környezethez, amelyben használják
  • Apró méretek
  • Az átlagos jeleken kívül képes a nehezebben érzékelhetőeket is érzékelni, mint például WiFi, Wi-MAX, DECT, Bluetooth vagy 3G

A RAKSA fő előnye, hogy hosszútávú védelemként feljegyzi a környezetében található jeleket, majd értesíti Önt, ha bármilyen más jeladó felbukkan. Amint a RAKSA detektor új jelet érzékel, hangjelzést ad ki, majd a képernyőn megjeleníti a jel típusát és annak erősségét. A jelkereső az összes érzékelt változást tárolja, amelyet Ön bármikor visszatekinthet.

A RAKSA detektor tökéletesen lehallgatás elleni védelem esetében. A detektor funkciói: lehallgató készülékek keresése, kamerák keresése, nyomkövető berendezések keresése, telefonos lehallgatás érzékelése.


GUARD (hosszútávú védelem)Jelkereső GUARD funkció

A GUARD üzemmód indításakor a detektor beméri az összes jelet a környezetében, amelyekhez alkalmazkodik. Ezután a RAKSA képernyőjén egy "NORMAL" felirat jelenik meg. Amint a detektor bármilyen változást érzékel a rádióhullámokban, a képernyőn megjelenik a "DANGER" felirat és a berendezés sípol egyet. A képernyőn megjelenik az újonnan megjelent rádiójel típusa és a jel erőssége. Ezután egy kattintással átkapcsolhatja a berendezést "SEARCH" módba, és megkeresheti a jel forrását.

Jelkereső GUARD funkció

A GUARD üzemmód alkalmas fejlett lehallgató készülékekek keresésére, amelyek egész nap passzívan lehallgatnak, majd naponta egyszer (általában éjszaka) továbbítják a felvételt. Annak köszönhetően, hogy a RAKSA eltárolja az összes jel változást, Ön egyből tundi fogja a lehallgató készülék jelerősségét, ami alapján meghatározhatja annak elhelyezését.

 


SWEEP (az összes rádiójel érzékelése)Különböző rádiójelek érzékelése

A SWEEP mód az összes érzékelt jel megjelenítésére szolgál, amely a RAKSA jelkereső környékén található. A frekvenciákon kívül megjelenik az összes jel erőssége is. A SWEEP módnak köszönhetően Ön tisztában lesz a környezetében található összes rádiójelről. Ha Önt érdekli egy bizonyos rádiójel, akkor elég a jel kiválasztása után a "SEARCH" gombra kattintani, és képes lesz megtalálni a jelet kibocsájtó berendezést.


SEARCH (keresés)RAKSA detektor

Ez az üzemmód a jelek forrásának megkeresésére szolgál. Annak köszönhetően, hogy ebben az üzemmódban megjelenik a jel erőssége számbelileg és grafikusan is, nagyon könnyedén megtudhatja mikor közeledik a jelet kibocsájtó berendezéshez.


A csomag tartalma:

  • RAKSA intelligens detektor
  • töltő adapter

 

Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Inteligentní detektor RAKSA
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na Inteligentný detektor RAKSA

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 5 éve a szakmában