Secutek SAI-OT78 Faraday doboz autókulcshoz

Secutek SAI-OT78 Faraday doboz autókulcshoz

Biztonsági doboz autókulcshoz az RFID jelek blokkolásához. Méretének köszönhetően alkalmas mobiltelefon tárolására is.    több

Ár a 1 db értékben: 19 950 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 15 709 Ft
Elérhető több mint 10db
Feladási idő: 24 órán belül
Gyártó: Secutek Secutek
A termék kódja: OT78
Jótállás: 24 hónap
Leírás

Secutek SAI-OT78 Faraday doboz autókulcshoz

Kínálatunkban ez a legnagyobb doboz. Méretének köszönhetően képes megvédeni mobiltelefonját is, amely még kulcsokkal együtt is biztonságosan beilleszkedik a dobozba.

Ez a Secutek SAI-OT78 Faraday doboz autókulcshoz megakadályozza járműve ellopását. 
A kulcs nélküli nyitási, indítási és zárási rendszer (KESSY) egy olyan funkció, amely jelentősen növeli az autó használatának kényelmét, de a visszaélés kockázatával is jár, ami az úgynevezett RSA-t illeti (Relay-Station-Attacks).

Az RSA támadás úgy működik, hogy beolvassa és felerősíti a közelben lévő távirányító jelét, ez megzavarja az autót, amely azt fogja gondolni, hogy a távirányító a közvetlen közelében van, így a tolvaj nyugodtan kinyithatja, beindíthatja és ellophatja az autót.

Ez a lopásgátló doboz kiváló minőségű anyaggal van bélelve, amely megakadályozza, hogy a dobozból bármilyen jel kilépjen (Bluetooth-jel, WiFi-jel, GPS-jel, GSM, NFC hívásjel stb.). Egyszerűen helyezze be a kulcsot egy zárt faraday dobozba, hogy megakadályozza a tolvajok hozzáférését az autó kulcsához.

Főbb tulajdonságok:

  • akár 6-8 kulcsot is belehelyezhet
  • mobiltelefon belehelyezésének lehetősége
  • elegáns megjelenés
  • blokkolja az adatok olvasására használt összes frekvenciasávot (125kHz; 134kHz; 13,56MHz; 433MHz; 868MHz; 915MHz; 2,5GHz; 5,8GHz) 
  • méretek kb. 18 x 12 x 9.5 cm

Ne könnyítse meg a tolvajok dolgát, legyen autókulcsa mindig biztonságban. Ha a különféle dokumentumait és bankkártyáit is meg akarja védeni a tolvajoktól, akkor vásároljon biztonsági tokot igazolványokhoz.

Az abszolút biztonság érdekében helyezze a faraday dobozt legalább 1 méterre az autótól, amikor belehelyezi a kulcsait, hogy ezzel biztosítsa autójának 100%-os biztonságát. 

A csomag tartalma:

  • Secutek SAI-OT78 Faraday doboz autókulcshoz

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában