Titkosított kommunikáció

A titkosított hívásnak köszönhetően nem kell félnie, hogy lehallgassák a telefon beszélgetéseit. Minden évben 30 ezer esetben rendeli el a rendőség a mobil készülékek és vezetékes telefonok lehallgatását. Biztos benne, hogy Ön nincs köztük? Nálunk megtalálhat szoftveres és hardveres megoldást is a hívások és SMS-ek titkosíttására.  több információ

Szoftveres megoldás a hívások titkosíttására

A szoftveres titkosíttás legnagyobb előnye az, hogy az egy kényelmes megoldás. Elég letölteni a titkosíttó alkalmazást az Ön mobiljába. Nem szükséges különleges titkosított mobil vásárlása. Jelenlegi kínálatunkban megtalálható a Phone-X alkalmazás, amely a 4 éves fejlesztésnek köszönhetően sokkal jobb megoldás mint a Enigma nevezetű titkosított mobil készülék vagy mint a Silentel alkalmazás. A Phone-X alkalmazás a legmagasabb biztonsági fokozatot nyujtja, amely teljesíttja a biztonsági feltételeket amelyeket az amerikai hadsereg vagy a NATO is használ.

Az általunk kínált alkalmazás a titkosított hívásokhoz az AES256 és Twofish algoritmusokat használja. A többi alkalmazástól eltérően fel van szerelve támadás elleni védelemmel is, mint például man-in-the-middle.

Hardveres megoldás a hívások titkosíttására

A hardveres védelem a hívások titkosíttása érdekében titkosított telefont vagy kódoló chip-el ellátott memóriakártyát használ, amelyet majdnem minden telefonban elhelyezhetünk. A telefon hardveres titkosíttása egy szinttel jobb védelmet biztosítt, mivel az védi a fizikai behatolással szemben is. Ha a telefon érzékeli például a trójai falót, akkor az nem ad lehetőséget a titkosíttás megkerülésére, mivel az nem csak a telefonra van installálva, hanem egyenesen a telefon alaplapján található. 

Termékek

Termékkategória

Szűrők

Közkedveltek

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában