Titkosított telefonok

A telefon titkosítása biztosítja Önnek, hogy az Ön kommunikációját csak az láthatja, akinek azt szánta. A titkosított telefonnak hála nem kell félnie a lehallgatás semilyen formájától. több információ

Titkosított Cryptophone telefonok

A kínálatunkban megtalálja a német GSMK álltal gyártott Cryptophone telefonokat, amelyek piacvezetők a kommunikáció titkosításában. A titkosított Críprophone telefonok különböző titkosító algoritmusok segítségével biztosítsák a legmagasabb szintű védelmet. 

Hogyan működnek a titkosított telefonok

A telefon belsejében a hang átalakul adatcsomagokra, amelyek ezután kódolva vannak az AES 256-os algoritmus segítségével, amely megfelel az USA állami biztonsági előírásának. Ezután a hang adatcsomag távozik az egyik készülékből a másikba, ahol az dekódolásra kerül a kulccsal, amelyet a kommunikáció előtt kicserélnek a Diffie-Hellman algoritmus segítségével, amelyet bebiztásítt a Twofish algoritmus a man-in-the-middle támadások ellen is. 

Minden egyes híváshoz véletlenszerű, egyedi kód tartozik, amely a hívás befejezésével megsemmisíttésre kerül. Még a titkosított telefon gyártója sem tudja a kommunikációt dekódolni és lehallgatni.

A titkosított telefonok kínálata

A kínálatunkban megtalálhat néhány fajta telefont a német GSMK gyártótól. Nagyon népszerű a Cryptophone 500, amely kielégítti a nagy elvárással rendelkezőket is, mivel nem kell bebiztosíttani ezen kívül egy másik telefont is a normális használathoz. 

A kódolt telefon bebiztosítja a kommunikáció minden fajtáját

A titkosított Cryptophone telefonok nem csak a telefon hívásokat kódolja, hanem az SMS-eket is. Az alkalmazásba való belépéshez jelszó szükséges és az összes névjegy csak annak megadása után jelenik meg.

Nem található megfelelő termék.Termékek

Termékkategória

Szűrők

Közkedveltek

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában