Titkosított vezetékes telefonok

A titkosított telefonok sok időt megspórolnak Önnek, amit személyes találkozókkal kéne eltöltenie az érzékeny információk megbeszélésével. A titkosított telefon biztosítja a biztonságos kommunikációt, amely bármilyen támadó számára feltörhetetlenné válik.  több információ

Titkosított Cryptophone telefonok

Kínálatunkban megtalálja a titkosított IP telefonokat a német GSMK gyártású Cryptophone készülékeket, amelyek a piacvezetők a kommunikáció titkosításában. A titkosított telefonok a EA256 és Twofish algoritmusokat kombinációját használják. Minden egyes telefonhíváskor véletlenszerű és egyedi kulcsot generál, amelyet a a kapcsolt telefon a Diffie-Hellman algoritmus segítségével hagy jóvá.

Hogyan működnek a titkosított telefonok

A kommunikáció titkosítása úgy van létrehozva, hogy azt semilyen helyzetben ne lehessen lehallgatni. A Cryptophone telefonok többféle biztonsági elemet is tartalmaznak.

telefon belsejében a hang átalakul adatcsomagokra, amelyek ezután kódolva vannak az AES 256-os algoritmus segítségével, amely megfelel az USA állami biztonsági előírásának. Ezután a hang adatcsomag távozik az egyik készülékből a másikba, ahol az dekódolásra kerül a kulccsal, amelyet a kommunikáció előtt kicserélnek a Diffie-Hellman algoritmus segítségével, amelyet bebiztásítt a Twofish algoritmus a man-in-the-middle támadások ellen is. 

Minden egyes híváshoz véletlenszerű, egyedi kód tartozik, amely a hívás befejezésével megsemmisíttésre kerül. Még a titkosított telefon gyártója sem tudja a kommunikációt dekódolni és lehallgatni.

Minden adat teljes biztonságban

A titkosított Cryptophone telefonok csak jelszó hozzáféréssel elérhetők, és csak ezután jelennek meg a névjegyek is. Az Ön adataihoz így senki nem férhet hozzá.

Nem található megfelelő termék.Termékek

Termékkategória

Szűrők

Közkedveltek

Kapcsolat

+36702901480 facebook
Legszélesebb kínálat

Több mint 5 000 termék

​Igény szerinti gyártás

Elképzeléstől kivitelezésig

Diszkrét csomagolás

A webáruház adatai nélkül

Szakma specialistái

Több mint 10 éve a szakmában